Stilling ledig

  Oppdatert juni 2019
Gassnova har for tiden ledig stilling som Informasjonssjef.
 

Vil du bli vår informasjonssjef?


Gassnova søker en operativ og erfaren informasjonssjef med forståelse for klima, industri og internasjonale forhold. Som informasjonssjef vil du ha en nøkkelrolle i videreutviklingen av Gassnovas informasjons- og kommunikasjonsarbeid.

Vi ser etter en kandidat som har ledererfaring og god forståelse for utvikling av kommunikasjonsstrategi og informasjonsarbeid. Du må arbeide selvstendig og like å ha en operativ rolle. Informasjonssjefen samarbeider tett med og rapporterer til Leder strategi og kommunikasjon

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe i en organisasjon som er ledende innenfor et viktig og globalt klimatiltak som skaper håp for en karbonnøytral fremtid og vekker interesse, både nasjonalt og internasjonalt. Konkurransedyktige betingelser og gode ordninger. Gassnova har kontor i Porsgrunn og et representasjonskontor i Oslo.

I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjøre vi oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlisten.

Søk på stillingen

Gassnova er statens foretak for CO2-håndering og underlagt Olje- og energidepartementet. Gassnova følger opp planleggingen av det norske fullskalaprosjektet for CO2-håndtering, forvalter statens eierandel i Teknologisenter Mongstad og driver forskningsprogrammet CLIMIT sammen med Forskningsrådet. Gassnova skal videre sørge for at kunnskap vedrørende fangst og lagring av CO2 deles og spres og slik bidra til at CO2-håndtering kan bli et klimatiltak som tas i bruk internasjonalt.

Gassnova © 2019

Personvernserklæring