Gassnova har fått et krevende og stort oppdrag av det norske samfunn: http://www.gassnova.no/no/om-gassnova, http://www.gassnova.no/Gassnova har fått et krevende og stort oppdrag av det norske samfunn: Fotograf: Helge HansenVi skal bidra til løsningene som gjør at CO2 kan fanges og lagres, slik at menneskeheten ikke gjør kloden ubeboelig for kommende generasjoner.
Gassnova skal legge til rette for teknologiutvikling og -modning på bred basis,http://www.gassnova.no/no/climit-programmet, http://www.gassnova.no/Gassnova skal legge til rette for teknologiutvikling og -modning på bred basis,Fotograf: Styrk Fjærtoft Trondsen og slik bidra til å redusere kostnader og risiko for fangst og lagring av CO2. Videre skal Gassnova følge opp statens CO2-håndteringsprosjekter, ivareta myndighetens interesser og fungere som rådgiver.
Gassnova skal bidra til å fremskaffe http://www.gassnova.no/no/prosjekter52, http://www.gassnova.noGassnova skal bidra til å fremskaffe Fotograf: Styrk Fjærtoft Trondsenløsninger som gjør at teknologier for fangst og lagring av CO2 tas i bruk og blir et effektivt klimatiltak.

 

 

Morten Ruud ny styreleder i Gassnovahttp://www.gassnova.no/no/morten-ruud-ny-styreleder-i-gassnovaMorten Ruud ny styreleder i Gassnova2017-06-21T12:26:22ZMorten Ruud er utnevnt som ny styreleder i Gassnova. Ruud tar over etter Einar Steensnæs, som har ledet Gassnova-styret siden 2011.
Gassnova søker kommunikasjonsrådgiverhttp://www.gassnova.no/no/gassnova-søker-kommunikasjonsrådgiverGassnova søker kommunikasjonsrådgiver2017-06-16T07:48:12ZGassnova har for tiden en ledig stilling som kommunikasjonsrådgiver.
Norge viser vei innen CO2-fangsthttp://www.gassnova.no/no/norge-viser-vei-innen-co2-fangstNorge viser vei innen CO2-fangst2017-06-13T05:50:43ZNorge viser lederskap innen CCS, og har fagmiljøer som samarbeider tett om alt fra forskning til fullskala demonstrasjon av denne helt nødvendige klimateknologien. I dag møtes forskere fra hele verden i Trondheim for å lære og bli inspirert.
Ledig stilling i Gassnovahttp://www.gassnova.no/no/to-nye-stillingerLedig stilling i Gassnova2017-06-07T17:41:26ZGassnova har for tiden en ledige stilling: Seniorrådgiver innen kontrakt.
Klemetsrudanlegget, Norcem og Yara får studere CO2-fangst viderehttp://www.gassnova.no/no/klemetsrudanlegget-norcem-og-yara-får-studere-co2-fangst-videreKlemetsrudanlegget, Norcem og Yara får studere CO2-fangst videre2017-04-19T08:28:32ZGassnova tildeler i dag kontrakt til Klemetsrudanlegget, Norcem og Yara. Alle tre får støtte til videre studier av fullskala fangst av CO2 ved sine anlegg.

 Gassnova på Twitter

Gassnova © 2017