Aker Solutions med gjennombrudd i markedet for karbonfangst http://www.gassnova.no/no/aker-solutions-med-gjennombrudd-i-markedet-for-karbonfangstAker Solutions med gjennombrudd i markedet for karbonfangst 2019-04-12T10:22:06ZAker Solutions har inngått en avtale for fangst og flytendegjøring av karbonutslipp fra Twence B.V. sitt forbrenningsanlegg i Hengelo i Nederland.
Foreslår statlig bidrag til CO₂-lagerbrønnhttp://www.gassnova.no/no/foreslår-statlig-bidrag-til-co₂-lagerbrønnForeslår statlig bidrag til CO₂-lagerbrønn2019-04-11T09:29:44ZRegjeringen vil foreslå overfor Stortinget at staten bidrar til å finansiere boring av en undersøkelsesbrønn for CO₂-lagring på sokkelen. Arbeidet er en del av forprosjekteringen av det norske fullskalaprosjektet for CO₂-fangst og -lagring.
#CCS/CCUS på agendaen i USAhttp://www.gassnova.no/no/ccs-ccus-på-agendaen-i-usa#CCS/CCUS på agendaen i USA2019-03-29T20:56:57ZGassnova har vært tilstede i New York og Washington og deltatt på flere arrangementer der CCS har vært med som et av hovedtemaene. Hvordan kan dette viktig klimatiltak bli en del av løsningen. The time is now!
CCS-satsningen får stor medieoppmerksomhet i Sverigehttp://www.gassnova.no/no/den-norske-ccs-satsningen-får-stor-medieoppmerksomhet-i-sverigeCCS-satsningen får stor medieoppmerksomhet i Sverige2019-03-22T15:50:07ZDagens Sveriges Radio-intervju med Gassnova-sjefen, samt gårsdagens tre-siders oppslag i avisen Dagens Nyheter føyer seg inn i rekken av de mange svenske medieoppslagene om Norges satsning innen CO2-fangst og lagring (CCS).
Norsk-Svensk støtte til Preems testprosjekt for CO2 –fangsthttp://www.gassnova.no/no/preems-ccs-projekt-i-lysekil-får-ekonomiskt-stöd-från-energimyndigheten-och-norska-gassnovaNorsk-Svensk støtte til Preems testprosjekt for CO2 –fangst2019-02-27T10:41:46ZCLIMIT og den svenske Energistyrelsen har vedtatt å støtte videre utredning av CO2-fangst ved Preem sitt raffineri i Lysekil og lagring på norsk kontinentalsokkel.

 Gassnova på Twitter

Gassnova © 2019

Personvernserklæring